Koivuniemi jatkaa Kauhajoen MLL:n puheenjohtajana, hallitukseen uusia kasvoja

30.12.2016

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Kauhajoen yhdistys ry valitsi syyskokouksessaan 29.12.2016 Johanna Koivuniemen jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana. Puheenjohtaja-kausi on kaksivuotinen. Koivuniemi on toiminut kolme vuotta yhdistyksen puheenjohtajana.

Hallituksen jäseniksi syyskokous valitsi uudelle kaksivuotiskaudelle kuluvana vuonna varapuheenjohtajana toimineen Merita Uusitalon sekä uusina Marita Luopakan, Jenni Katajiston ja Hanna-Kaisa Kippolan. Hallituksen varsinaisina jäseninä jatkavat edellisenä vuonna valitut Jenni Hakko, Henna Pääkkönen, Jemina Ala-Harja ja Sirkku Ylikoski. Yhden vuoden kaudelle varajäseniksi syyskokous valitsi jatkamaan Annika Bergin ja Minna Osmon sekä uusina Katja Mäntymäen, Jemina Mäntymäen, Emma Kykkäsen ja Anne Kulmalan.

Syyskokous hyväksyi yhdistykselle Oma Suunta –toimintaohjelman vuosille 2017-2019. Yhdistyksen toimintaan antavat oman lisämausteensa Suomi 100 vuotta –juhlavuosi vuonna 2017 ja yhdistyksen 95-vuotisjuhlavuosi vuonna 2018. Toiminnassaan yhdistys pyrkii kasvattamaan vetovoimaisuuttaan sekä tavoittelemalla jäsenmäärän että aktiivisten vapaaehtoisten määrän kasvua. MLL-yhdistyksellä on tarjolla monenlaisia vapaaehtoistyön mahdollisuuksia hallitustyöskentelyn lisäksi.

Toiminnassaan MLL-yhdistys pyrkii siihen, että kaikilla lapsiperheillä olisi mahdollisuus varallisuudestaan riippumatta osallistua toimintaan. Yhteistyötä ja toimintaa nuorten parissa pyritään vahvistamaan. Hyvin alkanutta yhteistyötä eri yhdistysten ja yritysten kanssa pyritään vankistamaan tulevina vuosina. Yhdessä tekemällä saadaan enemmän aikaan. MLL:n Kauhajoen yhdistys ry on saanut apurahan Suomi 100 vuotta –hanketta varten, jonka aiheena on toteuttaa sadasta kauhajokisesta perheestä koostuva valokuvanäyttely paikkakunnalla.

MLL:n Kauhajoen yhdistyksen tarkoituksena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin, eikä yhdistyksellä ole palkattuja työntekijöitä.