Kokoa avustuskassi vähävaraiselle kauhajokiselle perheelle!

14.3.2017

Toimeentulotukien käsittelyn siirtyminen kuntien sosiaalitoimelta Kelalle näkyy Kauhajoellakin seurakunnan diakoniatyön ruuhkautumisena. Päätösten viivästyessä perheillä on katastrofaalinen tila ja pulaa on aivan perustarvikkeista. Diakonian saamat EU:n ruoka-avustuspaketit ovat hyvin vähissä. Kelan ruuhkan odotetaan jatkuvan vielä useamman kuukauden, joten perheiden akuutti hätä jatkuu.

Kauhajoen seurakunnan diakoniatyö, Etelä-Pohjanmaan Ensi- ja turvakotiyhdistys ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Kauhajoen yhdistys keräävät nyt yhteistyössä Kauhajokisille perheille perustarvikkeita sisältäviä avustuskasseja. Haastamme mukaan kaikki Kauhajokiset yritykset ja yksityiset ihmiset auttamaan Kauhajokisia perheitä selviytymisessä.

Avustuskassi voi sisältää säilyke- tai kuivaelintarvikkeita. Siis sellaisia, jotka säilyvät hyvin. Kassi voi myös sisältää hygieniatarvikkeita.

Mitä laitan kassiin?

Kassi 1. Vauva/lapsiperheen kassi.
- Vauvojen purkkiruokaa, Nan äidinmaidon korviketta
- Säilyke- ja kuivatuotteita, esim. hernekeittoa, tonnikalaa, ananas, pussikeitot, makaronit, nuudelit, näkkileipä, ketsuppi, mehu, murot
- Tee/Kahvi/kaakao ja suodatinpaperit
- Jotain hyvää, keksejä, korppuja tai suklaata
- Vessapaperia, pyykinpesuainetta, hygieniatuotteita, vaippoja

Kassi 2. Perheen kassi.
- Säilyke- ja kuivatuotteita, esim. hernekeittoa, tonnikalaa, ananas, pussikeitot, makaronit, nuudelit, näkkileipää, ketsuppi, mehu
- Tee/Kahvi/kaakao ja suodatinpaperit
- Jotain hyvää, keksejä, korppuja tai suklaata
- Vessapaperia, pyykinpesuainetta, hygieniatuotteita

Voit halutessasi tuoda keräyspisteeseen avustuskassin, tai jonkin yksittäisen tuotteen.

Keräysajat: pe 17.3. klo 15-19 S-market, su 19.3. klo 11-14 MLL kevätkirppis (Oppitie 4), ti 21.3. klo 15-19 S-market ja to 23.3. klo 15-19 S-market.

Lisätietoja keräyspisteistä tai:
Diakoni Heli Laitakari 040-1799739