Joulupuu-lahjakeräys alkaa taas

14.11.2016

Joulupuu-lahjakeräyksellä kerätään lahjoja paikallisille lapsille.

Joulupuu-lahjakeräystä järjestetään Suupohjassa jo kuudettatoista vuotta. Kauhajoella lahjakeräys alkaa perjantaina 18.11. Kauhajoen Citymarketissa ja viimeiset lahjat tulee toimittaa lauantaina 3.12. Kauhajoen Halpa-Halliin.Joulupuu-lahjakeräyksellä kerätään lahjoja niille lapsille, jotka syystä tai toisesta eivät ehkä muuten saisi joululahjaa.

Joulupuu on valtakunnallinen projekti, joka toteutetaan eri puolilla Suomea paikallisten Nuorkauppakamareiden toimesta. Kauhajoella Joulupuu-keräys toteutetaan nyt toista vuotta Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamarin siipien suojissa, mutta käytännön järjestelyistä vastaavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Kauhajoen yhdistys.

Keräyksen onnistumisen kannalta tärkeässä asemassa ovat kuntien sosiaalitoimet, neuvolat ja seurakunta, jotka keräävät listan lahjoja kaipaavista lapsista ja toimittavat lahjat heille. Joulupuu-lahjakeräystä ovat sponsoroimassa LR-mainos ja Erestakaasi-Kevyet kuljetukset.

Joulupuu-lahjakeräys on onnistunut vuodesta toiseen vapaaehtoisten päivystäjien sekä lukuisten yksityishenkilöiden ja yritysten voimin, jotka ovat halunneet olla mukana antamassa lahjoja lapselle. Näin on tänäkin vuonna. Kuka tahansa voi osallistua keräykseen saapumalla Joulupuu-päivystysajankohtana päivystyspaikalle, valitsemalla joulupuusta kortin, hankkimalla lahjan sekä palauttamalla sekä lahjan että kortin päivystyspaikalle. Lahjaa miettiessä kannattaa pitää mielessä, että se saattaa olla lapsen ainut joululahja. Lahjoitettavan tavaran tai vaatteen tulee olla uutta.

Tähän saakka kaikille lahjaa tarvitseville lapsille on saatu hommattua lahjat huolimatta siitä, että lahjan saajien määrä on vuosi vuodelta kasvanut

Keräysajat Kauhajoella:

Pe 18.11. klo 16-20 ja la 19.11. klo 12-16 Citymarket Kauhajoki