Kauhajoen MLL järjestää erilaisia tapahtumia ympärivuoden, tapahtumista tiedotus tapahtuu Facebookin ja instagramin kautta, etusivultamme pystyt katsomaan facebook tiedotustamme. 

Kaveriviikko

Kaveriviikolla järjestämme toimintaa koululaisille, useimmiten Bio Marlonin kanssa on jokin leffaetu tällä viikolla. 

Kirppikset

Kirppikset järjestetään kaksi kertaa vuodessa, maalis-huhtikuussa ja syys-lokakuussa. Ilmoittautuminen tapahtuu noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostiin, tarkka kellonaika ilmoittautumiseen tulee aina tapahtuman tiedotuksen yhteyteen. Pyrimme pitämään kirppiksen laadukkaana! 

Lapset Ensin -keräys

Valtakunnallinen Lapset Ensin -keräys järjestetään huhti-toukokuussa. Kauhajoella keräys järjestetään kauppojen yhteydessä yhden tai kahden päivän keräyksenä, mukana on tukioppilaita jotka saavat osansa tuotoista omaan toimintaansa. 

Kesäretket

Kauhajoen yhdistyksen toimintaan kuuluu perinteisiä kesäretkiä eri kohteisiin. Jokavuotisena kohteena on Porin Kirjurinluoto jossa viihtyy koko perhe.  Muita kohteita ovat olleet esimerkiksi Tropiclandia, PowerPark, Miljoona Tivoli ja HopLop. Otamme vinkkejä myös uusista retkikohteista ja toiveista! Yleensä perimme pienen bussimaksun, mutta pyrinne pitämään matkat edullisina jotta kaikki pääsisivät mukaan. 

Leffaedut

Bio Marlonin kanssa yhteistyössä järjestetään vuoden aikana erilaisia leffaetuja niin lapsi- kuin aikuisjäsenille. Lapsijäsen pääsee katsomaan elokuvaa edullisesti kun vanhempi on maksuvaiheessa näyttämässä omaa jäsenkorttiaan.

Leffaetuja mainostetaan aina erikseen Facebookissa ja instagramissa.  

Joulupuu keräys

Olemme mukana vuosittain marras-joulukuussa Nuorkauppakamarin brändiä kantavassa Joulupuu-keräyksessä. Vuodesta 2015 lähtien MLL Kauhajoki on vastannut keräyksen organisoinnista

Joulupuu-keräyksellä kerätään joululahjoja niille lapsille, jotka olisivat ilman keräystä vaarassa jäädä ilman niitä. Ilmoitettuina keräysajankohtina voi tulla hakemaan kortin, jossa on lahjan saajan sukupuoli ja ikä. Lahja toimitetaan keräysajankohtina keräyspisteisiin.